THE HIGH CHAPARRAL » Uw Reactie/chatbox

 

De Chatbox Webhelpje bestaat niet meer en ben ik overgegaan naar  Skype. U hoeft alleen maar op de knop te klikken en in te loggen.

De Chatbox is vanavond dicht Op verzoek doe ik de chatbox open.

Hier kunt u uw reactie plaatsen.Alleen negatieve reacties, dan graag via het contactformulier zodat ik de site aan kan passen aan uw klacht. Indien u graag contact met me wilt hebben via de chat dan kan dat aangevraagd worden via het contactformulier. 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Smithe929
10 maanden geleden

I like this post, enjoyed this one thank you for putting up. No man is wise enough by himself. by Titus Maccius Plautus. befedgaeedkdckee

Heleen helsdingen-mulder
2 jaar geleden

Beste mensen ,
Als u het leuk vindt om een berichtje te plaatsen dan kan dat hier in de reactie pagina.

Jack
4 jaar geleden

Hallo grote fans
Heb de twee High Chaparral boxen als cadeau mogen krijgen
Echt een stuk nostalgie, fantastisch om het allemaal weer terug te zien
Voor mij is het, en blijft het de allerbeste western serie aller tijden
groetjes Jack

Heleen
4 jaar geleden

Dag Paul,

Ja is fantastich dat deze serie uit is gekomen.Ik heb ze zelf ook aangeschaft.Wat betreft de uitzendingen die toen op tv waren, daar ben ik momenteel mee bezig ,maar vergt veel tijd. Ik moet het opzoeken.Een klein gedeelte staat in de nieuwsbrief.

groetjes Heleen

Paul
4 jaar geleden

Dag Heleen, bedankt dat je indertijd actie hebt gevoerd om de serie op dvd te krijgen. Ik geniet nu van box 1 en ik zal straks vast ook box 2 bestellen.

De AVRO begon eind 1967, maar weet je nog tot wanneer die serie in Nederland is uitgezonden? Het was maar een keer per maand, dus ik neem aan dat lang niet alle afleveringen in Nederland te zien zijn geweest. Ik vraag me dus ook af of ze af en toe afleveringen hebben overgeslagen, of dat ze meer dan twee jaar gedaan hebben over het uitzenden van het eerste seizoen. Sommige afleveringen die ik zie, kan ik me nog wel vagelijk van vroeger herinneren, al was ik toen erg jong.

Hartelijke groet van Paul

Heleen
4 jaar geleden

Dag Filip

Zelf ben ik twee keer geweest in 2007 en 2009 maar nu houdt het op voor mij.Maar ik kan je zeggen dat het wel de moeite waard is geweest om dat te bezichtigen.Ik ging helemaal alleen.Ik had ook niemand.In 2007 en 2009 ben ik geweest.

Je ontmoet sommige akteurs en heb toen met ze gepraat. Maar de einddatum is verstreken,maar je zou het nog kunnen proberen misschien lukt het nog om toch nog te reserveren..

Filip
4 jaar geleden

Hallo iedereen, is er iemand van jullie die naar de reunie gaat in Maart 2013

Heleen
4 jaar geleden

Hoi Tanja

Leuk dat je even aan komt waaien hier.Ja geniet er maar goed van.Ik heb dat seizoen al twee keer gezien.Fantastisch die nieuwe scenes die er ooit uitgeknipt waren.

groetjes Heleen

Tanja
4 jaar geleden

Hoi Heleen,

Bedankt voor de DVDs! Ze zijn fantastisch! En dan ook nog een flink aantal scenes die de laatste jaren niet meer uitgezonden zijn.
Groetjes

Sue
4 jaar geleden

have been a fan of The High Chaparral since 1967 i am now 52, i have been waiting and waiting for a dvd to come out, please could you let me know how much it is in english pounds or if i will have to use euro's. Your web-site is very very good and takes me back to when i was seven! thankyou for the support of High Chaparral, long may it live.
Regards Sue Board Staffordshire ENGLAND .

Heleen
4 jaar geleden

Dag ogur

Wie via mijn website besteld en niet via bol.com krijgt korting.

Ogur
4 jaar geleden

Hallo Mensen,
Ik wil jullie graag laten weten dat er vanaf vandaag het eerste seizoen van High Chaperral in een mooie 7DVDbox op de markt is gekomen!
Met uiteraard de 2 pilots en in de originele engelse versie en de mogelijkheid voor Nederlandse Ondertiteling!!
Hier een link zodat je kunt kijken en bestellen (Bos is 24 uur genieten!!)
http://www.bol.com/nl/p/high-chaparral-the/1002004012136689/#product_judgement
Met plezier,
Ogur

Heleen
4 jaar geleden

Hi Rayma

Thank you.Just because of my website the dvds will be relaesed at may the 2th.It is nice to read your message here.You are wellcome on my website.
Bedankt voor je complimenten van de website.Door mijn website worden de dvds van de Ch uitgegeven op 2 mei.Je bent welkom op mijn website.

Rg
4 jaar geleden

Hello Heleen,

I just wanted you to know that I found your website and am enjoying it very much.

Heleen
4 jaar geleden

Hallo Allemaal,

Bedankt voor jullie reacties. Deze reacties heb ik als je het niet erg vindt ook even gekopieerd in de handtekeningenlijst. Hoemeer mensen tekenen,des te meer de uitgeverij ziet dat er animo voor de dvds zijn.Heel erg bedankt voor jullie steun en kom nog maar eens terug.
Heleen

Arie
4 jaar geleden

Leuke website. Ik was op zoek naar DVD en kwam uiteindelijk hier terecht. Fijn te lezen dat het toch zover gaat komen eind september... Ik kijk er echt naar uit. Dit was de eerste tv serie die ik van mijn ouders mocht kijken. Toen nog in zwart/wit. Pure nostalgie.

Ruud
4 jaar geleden

Goedemiddag allen,

Ik denk dat ik goed nieuws voor een ieder heb vernomen...
Zoals ik begrepen heb komt er ongeveer eind september een prachtige 6DVD box van High Chaparral uit mét Nederalndse ondertiteling!
Deze box zal de eerste jaargang bevatten....

Heleen
4 jaar geleden

Hallo Jan,

Wat leuk dat je op mijn website bent.Ja oude herinneringen herleven met deze website.Ik zie je nog wel op het werk.
Heleen

Jan
4 jaar geleden

Hoi Heleen,
Ik heb met veel plezier je verhaal en foto's gezien van je reizen naar de VS en van de serie en de acteurs, sommige gezichten en scenes heb ik denk ik voor het laatst 40 jaar geleden gezien, maar toch komen ze hartstikke bekend voor. Wat een indruk heeft de HC toen gemaakt realiseer ik me nu! We hebben het op het werk nog wel over

Heleen
4 jaar geleden

Hallo Rob,

Ja ik ben er al van op de hoogte van dit nieuws.Ik heb verschillende tv omroepen aangeschreven over deze serie uit te zenden.Ook dvd uitgeverijen heb ik aangeschreven zonder enkel resultaat.
Toch geef ik de moed nog niet op.
Heleen

Rob
4 jaar geleden

Eindelijk verschijnt The High Chapparal op DVD.
Op 25 mei verschijnt het eerste seizoen in Duitsland (zie link) maar mét de Engelse geluidstrack erop.
Later zal de serie beslist ook in andere landen worden uitgebracht.
Dit zal velen een groot plezier doen denk ik
http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B003CWM600/wunschliste

Heleen
4 jaar geleden

Hi Heleen, as I mentioned my HC favourite episodes are as follows:
1. Feather of an Eagle
2. Generation
3. Sea of Enemies
4. Time of Your Life
5. The Kinsman
6. The Peacemaker
7. Best Man for the Job
8. A Hanging Offense
9. Doctor of Dodge
10. The Stallion

Maureen
4 jaar geleden

You can probably tell from the list that any Blue and/or Buck ones are popular with me, those two being my favourite HC characters by far!

Maureen
4 jaar geleden

A High Chaparral DVD is long overdue. Since Nov. 2008, we in Australia have been fortunate to see all the HC episodes on Foxtel.
I have seen all the episodes from Seasons 1-3, (season 4 does not exist for me seeing as my favourite character Blue was not even mentioned let alone in it!) but a DVD should be issued asap, world wide so the many HC fans can once again see this special western.

lofa
4 jaar geleden

Hallo Lofa,

Welkom in de discussiegroep.Wie is jou favoriete akteur uit deze serie?
Mijn favoriet is Mark Slade- Blue boy /Henry Darrow -Manolito en Cameron Mitchel-Buck. Blue is mijn nummer 1.

Heleen

Ik hoop dat deze serie snel op dvd komt. Prachtige serie was dat!!

Lofa