THE HIGH CHAPARRAL » Uw Reactie/chatbox

 

De Chatbox Webhelpje bestaat niet meer en ben ik overgegaan naar  Skype. U hoeft alleen maar op de knop te klikken en in te loggen.

De Chatbox is vanavond dicht Op verzoek doe ik de chatbox open.

Hier kunt u uw reactie plaatsen.Alleen negatieve reacties, dan graag via het contactformulier zodat ik de site aan kan passen aan uw klacht. Indien u graag contact met me wilt hebben via de chat dan kan dat aangevraagd worden via het contactformulier. 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

heleen Helsdingen-Mulder
2 jaar geleden

Ik kwam er wel in
Maar kan je via facebook mij opzoeken?

ans
2 jaar geleden

Hi heleen

Geprobeerd de Skype maar doet niks. Ik zag net je mail!
Gr

heleen Helsdingen-Mulder
2 jaar geleden

inmiddels is de skype weer werkzaam.Wie wil chatten moet maar een berichtje sturen.

Heleen
2 jaar geleden

Dag Ans
Zullen we vanavond eens op skype een praatje houden?
Hierboven zie je links boven een chatknop.Ik ben vanavond tussen half 7 en half 8 op de chat.Of als je een andere tijd wilt laat het me dan maar even weten.
Dan kan ik een gesprek wat uitgebreider doen,daar is de chatbox voor.

groetjes Heleen

ans
2 jaar geleden

Hi
Wel jammer dan, geen kontakt met mark, wel leuk dat je melinda heb gesproken!
Af en toe reageert hij wel als je commentaar geeft, met een duimpje omhoog, dat vind ik wel leuk. Met melinda is het wel mogelijk kontakt? Hoe kwam dat je kontakt had met melinda?

heleen
2 jaar geleden

Dag Ans

De enige manier is via www.markslade.com Hij heeft zijn eigen website.Ik heb toen wel eens contact gehad met Melinda zijn vrouw.Maar met hem zelf is geen contact mogelijk.Als dat wel zou kunnen dan had ik ook allang met hem gesproken.Maar ja het is nu eenmaal zo.

Ans
2 jaar geleden

Hallo
oh wat leuk! ik ben van div website a member. ben een grote fan van Mark! hoe zou ik in contact kunnen komen van Mark, ik weet dat hij fb heeft, en dat hij niet echt actief is er op. zou zo graag in contact komen met Mark.
sorry dat het zo lang duurde maar, ik kon het niet meer vinden de website!
met vr gr

heleen Helsdingen-Mulder
2 jaar geleden

Ja de website bestaat nog steeds.zo af en toe als er wat nieuws is plaats ik het erop.

ans
2 jaar geleden

Hallo
Vraagje bestaat deze website nog?
Met vr gr

Smithe929
2 jaar geleden

I like this post, enjoyed this one thank you for putting up. No man is wise enough by himself. by Titus Maccius Plautus. befedgaeedkdckee

Heleen helsdingen-mulder
3 jaar geleden

Beste mensen ,
Als u het leuk vindt om een berichtje te plaatsen dan kan dat hier in de reactie pagina.

Jack
6 jaar geleden

Hallo grote fans
Heb de twee High Chaparral boxen als cadeau mogen krijgen
Echt een stuk nostalgie, fantastisch om het allemaal weer terug te zien
Voor mij is het, en blijft het de allerbeste western serie aller tijden
groetjes Jack

Heleen
6 jaar geleden

Dag Paul,

Ja is fantastich dat deze serie uit is gekomen.Ik heb ze zelf ook aangeschaft.Wat betreft de uitzendingen die toen op tv waren, daar ben ik momenteel mee bezig ,maar vergt veel tijd. Ik moet het opzoeken.Een klein gedeelte staat in de nieuwsbrief.

groetjes Heleen

Paul
6 jaar geleden

Dag Heleen, bedankt dat je indertijd actie hebt gevoerd om de serie op dvd te krijgen. Ik geniet nu van box 1 en ik zal straks vast ook box 2 bestellen.

De AVRO begon eind 1967, maar weet je nog tot wanneer die serie in Nederland is uitgezonden? Het was maar een keer per maand, dus ik neem aan dat lang niet alle afleveringen in Nederland te zien zijn geweest. Ik vraag me dus ook af of ze af en toe afleveringen hebben overgeslagen, of dat ze meer dan twee jaar gedaan hebben over het uitzenden van het eerste seizoen. Sommige afleveringen die ik zie, kan ik me nog wel vagelijk van vroeger herinneren, al was ik toen erg jong.

Hartelijke groet van Paul

Heleen
6 jaar geleden

Dag Filip

Zelf ben ik twee keer geweest in 2007 en 2009 maar nu houdt het op voor mij.Maar ik kan je zeggen dat het wel de moeite waard is geweest om dat te bezichtigen.Ik ging helemaal alleen.Ik had ook niemand.In 2007 en 2009 ben ik geweest.

Je ontmoet sommige akteurs en heb toen met ze gepraat. Maar de einddatum is verstreken,maar je zou het nog kunnen proberen misschien lukt het nog om toch nog te reserveren..

Filip
6 jaar geleden

Hallo iedereen, is er iemand van jullie die naar de reunie gaat in Maart 2013

Heleen
6 jaar geleden

Hoi Tanja

Leuk dat je even aan komt waaien hier.Ja geniet er maar goed van.Ik heb dat seizoen al twee keer gezien.Fantastisch die nieuwe scenes die er ooit uitgeknipt waren.

groetjes Heleen

Tanja
6 jaar geleden

Hoi Heleen,

Bedankt voor de DVDs! Ze zijn fantastisch! En dan ook nog een flink aantal scenes die de laatste jaren niet meer uitgezonden zijn.
Groetjes

Sue
6 jaar geleden

have been a fan of The High Chaparral since 1967 i am now 52, i have been waiting and waiting for a dvd to come out, please could you let me know how much it is in english pounds or if i will have to use euro's. Your web-site is very very good and takes me back to when i was seven! thankyou for the support of High Chaparral, long may it live.
Regards Sue Board Staffordshire ENGLAND .

Heleen
6 jaar geleden

Dag ogur

Wie via mijn website besteld en niet via bol.com krijgt korting.

Ogur
6 jaar geleden

Hallo Mensen,
Ik wil jullie graag laten weten dat er vanaf vandaag het eerste seizoen van High Chaperral in een mooie 7DVDbox op de markt is gekomen!
Met uiteraard de 2 pilots en in de originele engelse versie en de mogelijkheid voor Nederlandse Ondertiteling!!
Hier een link zodat je kunt kijken en bestellen (Bos is 24 uur genieten!!)
http://www.bol.com/nl/p/high-chaparral-the/1002004012136689/#product_judgement
Met plezier,
Ogur

Heleen
6 jaar geleden

Hi Rayma

Thank you.Just because of my website the dvds will be relaesed at may the 2th.It is nice to read your message here.You are wellcome on my website.
Bedankt voor je complimenten van de website.Door mijn website worden de dvds van de Ch uitgegeven op 2 mei.Je bent welkom op mijn website.

Rg
6 jaar geleden

Hello Heleen,

I just wanted you to know that I found your website and am enjoying it very much.

Heleen
6 jaar geleden

Hallo Allemaal,

Bedankt voor jullie reacties. Deze reacties heb ik als je het niet erg vindt ook even gekopieerd in de handtekeningenlijst. Hoemeer mensen tekenen,des te meer de uitgeverij ziet dat er animo voor de dvds zijn.Heel erg bedankt voor jullie steun en kom nog maar eens terug.
Heleen

Arie
6 jaar geleden

Leuke website. Ik was op zoek naar DVD en kwam uiteindelijk hier terecht. Fijn te lezen dat het toch zover gaat komen eind september... Ik kijk er echt naar uit. Dit was de eerste tv serie die ik van mijn ouders mocht kijken. Toen nog in zwart/wit. Pure nostalgie.