THE HIGH CHAPARRAL » Foto album

foto album

De eerste dag van de High Chaparral reunie.

Heleen en Henry Darrow

De binnenkomst.

Ted Markland en Heleen

Rudi Ramos en Heleen

Rudi,Henry,Penny en Don

Henry Darrow

Henry en Don

Don en Heleen

Rudi,Henry en Don

The High Chaparral reunie dag 2

De route naar de High Chaparral ranch.

De route naar de High Chaparral ranch

Aangekomen bij de Tucson studio Arrived at the Tucson Studio.

De Tucson studio omgeving Tucson studio area

Hier de ingang van de Tucson studio.U kunt hier zien dat hier de filmwagen staat van de regiseur.The entrance of the Tucson studio.You can see here the movie car from the director.

Lokatie filmset the Promised land.

Hier het begin van de Tucson studio. The beginning of the Tucson studio.

Hier nog een gedeelte van de Tucson studio.Wat hiervoor staat werd gebruikt voor de Halloween avond.Here a portion of the Tucson studio.Wat this state was used for the Halloween evening.

Het achterste gebouw is de tandarts waar de witte kies hangt.Uit de aflevering Doctor from Dodge.The last building is the dentist from the episode Doctor from Dodge.

Filmlokatie cowboy stadje in de Tucson studio.Alle filmlokaties die u hier ziet horen in het stadje. This is the Tucson studio.Everything what you see belongs to the Studio.

Hier de gevangenis van de sherrif.The jail.

Hier dan de weg naar de High Chaparral ranch met Heleen. On the road to the High Chaparral ranch.

Hier zijn we dan op de High Chaparral ranch.Dit gebouw stond er vlak bij.This was not so far from the High Chaparral ranch.

In de ranch zelf hingen een heleboel foto's van de akteurs.Helaas kreeg ik niet alles erop wat ik wilde. A photo museum with a lot of photo's of the High Chaparral tv serie.

Nog een foto sessie.Another photo session

Met een treintje over het erf gereden en zag hoe droog het allemaal was.Het was daar vreselijk heet.With a train ride around the yard and saw how dry it all was. It  was terribly hot.

Hier nog een lokatie waar opnames zijn geweest.Another location from the tv serie.

Een museum met krantenknipsels van een heleboel wild west tv-series,waaronder de High Chaparral.Kreeg ook niet alles erop.A museum with newspaper clippings of a lot of Wild West TV series, including the High Chaparral.

Nog meer uit het museum.Helaas zat er glas voor en dat weerkaatst.Had ik geen foto's gemaakt dan had ik helemaal niets gehad.Dan maar zo.Another photo's from the photo museum.

Hier een foto uit de aflevering For what we are about to receive.

Hier een blik op hoe de kamer eruit zag.De kamer is in Los Angelos opgenomen.Want binnen staan er geen meubels in op de ranch zelf.The room at the ranch is not like this.It is emty. In Los Angelos they recorded the scene in the livingroom.

Nog meer krantenknipsels. Newspaper article

De derde dag van de reunie:De dagtocht naar de Montoya ranch.

Onderweg even een pauze en genoten van de natuur.Wat is het mooi daar.Along a break and enjoyed the natuur.Wat is beautiful there.

Een heleboel cactussen te zien.A lot of cacti.

De beroemde leeuwen.Deze stonden voor de ingang van het huis van Don Sebastiaan Montoya.The famous lions.This lions stood before the entrance of the house of Don Sebastian Montoya.

Hier nog een keer deze lokatie.Here the location again.

Hier de achtertuin waar verschillende opnames zijn geweest met Don Sebastiaan.Denk maar aan :Once a day in spring.Here the backyard from Don Sebastians house in the episode Once a day in spring.

Dit is een kerk.De achterkant was de filmlokatie(zie vorige foto).Helaas is er een kerktoren weg.Naar ze zeggen vanwege het niet betalen van belasting.Maar helemaal zeker was het niet.This is a church.De backside was the film location (see previous picture). Unfortunately, there is a churchtower gone. They say because of nonpayment of tax .But but surely it is not

Deze lokatie hoort nog bij de tuin.Zie een paar foto's terug.This location belongs to that garden, a few pictures back.

Omgeving van de Montoya ranch. Area of the Montoya ranch.

Omgeving van de Montoya ranch. Area of the Montoya ranch.

Hier voor de kerk.Ik had last van de zon die fel in mijn ogen scheen toen ik in de camera wilde kijken.Here for the church.The sun was shining in my face and was difficult to watch    into the camera.

De terug reis naar het hotel en een uitkijk over Tucson.

Op de terugweg naar het hotel zijn we door de bergen gegaan en hebben van het uitzicht genoten.Hier dus een panorama uitzicht over Tucson.A view from Tucson.

Het is zo groot dat ik verschillende foto's hebt genomen.Another view from Tucson.It was so big and need more photo's to take.

Hier nog een gedeelte van Tucson.Another part of Tucson.

De terugkeer naar het hotel.

Op de terug weg naar huis.Ik heb genoten van het uitzicht vanuit het vliegtuig.On the way back home.I"m enjoyed the view from the plane.

The High Chaparral reunie 2007

 

Henry Darrow en Donna

Henry Darrow en Nancy

Don Collier met Nancy en Donna

Henry Darrow en Heleen

Bob Hoy,Penny en Henry Darrow

Don Collier,Heleen en een andere akteur.Naam ben ik vergeten.

Groepsfoto met op de 2e rij Henry Darrow met het blauwe shirt aan.

Bob Hoy (witte blouse) Don Collier

Don Collier  en Heleen

Tijdens de reunie met een diashow op de achtergrond.